Από το 1985 η ΥΔΡΟΠΑΚ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές στο χώρο της μηχανολογικής στεγανοποίησης. Η εταιρεία μας εμπορεύεται ένα ευρύ φάσμα από τσιμούχες διαφόρων τύπων και υλικών. Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO.

Είναι κατάλληλα για τη βιομηχανία, την ενέργεια, τη ναυτιλία, τα αγροτικά μηχανήματα, τα μηχανήματα οδοποιίας, τους ανελκυστήρες και για πληθώρα άλλων εφαρμογών. Προμηθευόμαστε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τσιμούχες κατάλληλες και για τρόφιμα αλλά και για υγρά φρένων.

Η συνεργασία μας με κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως, μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε λύσεις και σε εξειδικευμένες εφαρμογές. Η ΥΔΡΟΠΑΚ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Guarnitec Group s.r.l στην Ελλάδα.

guarnitec

Η εταιρεία μας παρέχει:

Υψηλής Ποιότητας Προϊόντα

Όλα μας τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα με το σύστημα ISO 9001 ,γεγονός το οποίο μας επιτρέπει να εγγυόμαστε και να διατηρούμε τα υψηλά στάνταρ της αγοράς, καθώς επίσης και τις υψηλές απαιτήσεις των πελατών μας.

Τεχνική Υποστήριξη

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας προκειμένου να σας δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα μηχανολογικής στεγανοποίησης.

Ανταγωνιστικές Τιμές

Εσείς απαιτείται προϊόντα υψηλής και άριστης ποιότητας. Εμείς σας τα παρέχουμε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

5 Χώρες
39 Χρόνια Εμπειρίας
8574 Ικανοποιημένοι Πελάτες
18831 Διαφορετικά Προϊόντα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η εταιρία έχει τη δυνατότητα κατασκευής στεγανοποιητικών παρεμβυσμάτων – τσιμουχών τόσο για απλές όσο και για εξειδικευμένες εφαρμογές υδραυλικής στεγανοποίησης, υγρών φρένων και τροφίμων.

Όλες οι κατασκευές είναι αξιόπιστες και με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Κατασκευάζουμε μεμονωμένα τεμάχια αλλά και μεγαλύτερες ποσότητες.

Η παράδοση των κατασκευών γίνεται εντός 1-3 ημερών, ανάλογα με το είδος και την πολυπλοκότητα της κατασκευής.

Hydropac Industrial seals Τσιμούχες
Hydropac Industrial seals Τσιμούχες
Hydropac Industrial seals Τσιμούχες
Hydropac Industrial seals Τσιμούχες

Η ΥΔΡΟΠΑΚ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Guarnitec Group s.r.l στην Ελλάδα

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.