1. Αντικαταβολή

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω αντικαταβολής. Αυτός ο τρόπος πληρωμής αφορά αγορές που δεν ξεπερνούν 500€ συνολικά.

 

  1. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Προκειμένου να ολοκληρώσετε την αγορά σας πληρώνοντας μέσω πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας, οδηγείστε στον ασφαλή ιστοχώρο της Eurobank, όπου και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποστέλλονται πίσω σε εμάς. Τέλος, η συναλλαγή σας και τα προσωπικά σας στοιχεία διασφαλίζονται από την τράπεζα Eurobank.

*Σημειώστε πως σε περίπτωση που δε λάβετε e-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας (κοιτάξτε ακόμα και στα ανεπιθύμητα μηνύματα) επικοινωνήστε μαζί μας καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μην έχει περαστεί η παραγγελία.

 

  1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Για να πληρώσετε με κατάθεση σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό, απλά πατήστε “Πληρωμή Μέσω Τραπέζης” στον τρόπο πληρωμής στο check-out. Θα σας εμφανιστούν 4 λογαριασμοί (Εθνική, Alpha Bank, Πειραιώς και Eurobank) για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Μετά το πέρας της κατάθεσής σας, στείλτε μας το αποδεικτικό, με ένα e-mail στο info@hydropac.gr ή στο fax:210-5133976 έτσι ώστε να επισπευσθεί η αποστολή της παραγγελία σας. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη σας ότι η παραγγελία σας παραδίνεται προς αποστολή μετά την εμφάνιση του κατατεθέντος πλήρους ποσού στον λογαριασμό της εταιρείας.

Οι διαθέσιμοι λογαριασμοί είναι οι:

EUROBANK: IBAN : GR16 0260 2400 0003 1020 1348 316

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΙΒΑΝ : GR53 0172 0690 0050 6908 8239 987

ΕΘΝΙΚΗ: ΙΒΑΝ: GR15 0110 1350 0000 1350 0289 676

ALHPA: IBAN: GR46 0140 1830 1830 0233 0000 340

Δικαιούχος:  ΥΔΡΟΠΑΚ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο.Ε

Όταν η εξόφληση του τιμήματος θα γίνεται με τραπεζική κατάθεση, το προϊόν-ντα δεσμεύεται από την Εταιρεία έως και 5 (πέντε) ημερολογιακές ημέρες από την αποστολή από την εταιρεία του e-mail που επιβεβαιώνει τη διαθεσιμότητα. Μετά το πέρας του προαναφερθέντος διαστήματος των 5 (πέντε) ημερολογιακών  ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται.

 

* Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτόν τον τρόπο πληρωμής, λάβετε υπ’ όψιν σας ότι τυχόν χρεώσεις της τράπεζας θα πρέπει να επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς.

 

  1. Παραλαβή και εξόφληση του ποσού στο κατάστημα.

Για να παραλάβετε και να εξοφλήσετε το ποσό στο κατάστημα, απλά επιλέξτε παραλαβή από το κατάστημα στον τρόπο αποστολής. Όταν η παραγγελία σας ολοκληρωθεί θα σας στείλουμε ένα sms στο κινητό σας έτσι ώστε να γνωρίζετε πότε μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε. Οι παραγγελίες κρατούνται στο κατάστημα έως και επτά (7) εργάσιμες ημέρες αφότου ολοκληρωθούν.

Το ανωτέρω χρονικό διάστημα επτά (7) εργάσιμες ημέρες άρχεται από την ημερομηνία αποστολής από την εταιρεία μας του ενημερωτικού e-mail με το οποίο σας γνωστοποιείται ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Στην περίπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας, δεν θα υπάρξει καμία επιπλέον επιβάρυνση. Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση μη παραλαβής από τον πελάτη του προαναφερθέντος e-mail. Μετά την παρέλευση των επτά (7) εργάσιμων ημερών από την αποστολή του ενημερωτικού μηνύματος, η παραγγελία ακυρώνεται και το προϊόν-ντα αποδεσμεύεται. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι πληρωμένη δεν ισχύει η δέσμευση των επτά (7)  εργάσιμων ημερών και παραμένει στο φυσικό μας κατάστημα.

 

  1. Ειδικές διευθετήσεις πληρωμών:

Στην περίπτωση παραγγελιών εκτός Ελλάδος:

Ειδικά για παραγγελίες προϊόντων για χώρες εκτός Ελλάδος αποδεκτοί τρόποι πληρωμής είναι μόνο η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Η ΥΔΡΟΠΑΚ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Guarnitec Group s.r.l στην Ελλάδα

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.