Παραλαβή παραγγελιών

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με 2 τρόπους. Μπορείτε είτε να την παραλάβετε στην πόρτα σας είτε από το καταστήματά μας. Αν επιλέξετε παραλαβή από το κατάστημα, τότε δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών ανεξαρτήτως του κόστους της παραγγελίας σας.

 

Ωράριο Καταστήματος

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 8π.μ – 4μμ.

 

Αποστολή Παραγγελίας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΘΗΝΑ -ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με εταιρία ταχυμεταφορών (Speedex ή ΕΛΤΑ Courier) συνήθως την επόμενη ή μεθεπόμενη εργάσιμη μέρα, ανάλογα με την ώρα οριστικοποίησης της παραγγελίας. Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 2-3 εργάσιμες μέρες.

 

  • Για παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος άνω των 50,00 € (στο ποσό περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ) και δέμα μέχρι έξι κιλά (6kg) σε βάρος ή όγκο  η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Για παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος κάτω των 50,00€ (στο ποσό περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ) και δέμα μέχρι έξι κιλά (6kg) σε βάρος ή όγκο τα έξοδα αποστολής είναι 3.97€ (στην τιμή περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ).
  • Σε περίπτωση που η παραγγελία υπερβαίνει τα έξι κιλά (6kg) ΕΙΤΕ ΩΣ ΚΑΘΑΡΑ ΚΙΛΑ, ΕΙΤΕ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ , κάθε επιπλέον κιλό χρεώνεται επιπλέον με 1,18€ (στην τιμή περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ) .
  • Σε περίπτωση που επιλέξετε τρόπο πληρωμής μέσω αντικαταβολής η χρέωση θα είναι 3,10€ (στην τιμή περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ) επιπλέον.

Οι ώρες παράδοσης των παραγγελιών με εταιρείες ταχυμεταφορών κυμαίνονται απ’ τις 9 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα. Σε περίπτωση που δε μπορείτε να παραλάβετε σ’ αυτό το χρονικό διάστημα, έχετε την επιλογή να παραλάβετε από το κατάστημα της εταιρείας ταχυμεταφορών, με τη βοήθεια του κωδικού αποστολής που σας στέλνουμε μέσω sms και e-mail.

Αν αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας (όπως για παράδειγμα έλλειψη κάποιου προϊόντος από τον κατασκευαστή), ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει, προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά μετά τις 12:00 αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα. (Τα Σαββατοκύριακα δε θεωρούνται εργάσιμες).

Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απαιτήσετε την παραγγελία σας νωρίτερα, μπορείτε να μας καλέσετε για να δούμε πως μπορούμε να την τροποποιήσουμε ώστε να την έχετε το συντομότερο δυνατόν. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε από τα κατάστημά μας Μαραθωνομάχων 52-54 , T.K 10441 , Αθήνα.

Επιλέξτε απλά παραλαβή από το κατάστημα στο στάδιο του check-out σε περίπτωση που κάνετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή ζητήστε το μας αν κάνετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου.

Μόλις η παραγγελία είναι έτοιμη για παραλαβή θα ενημερωθείτε με sms και e-mail για να γνωρίζετε πότε μπορείτε να περάσετε να την παραλάβετε. Οι παραγγελίες μπορούν να κρατηθούν σε αναμονή έως και 7 εργάσιμες ημέρες αφότου λάβετε την ειδοποίηση πως έχουν φτάσει στο κατάστημα.

Η εξόφληση των αγορών σας στο καταστήματα μπορεί να γίνει με μετρητά ή με τη χρήση χρεωστικής και πιστωτικής κάρτας.

α

Ωράριο Καταστήματος

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 8π.μ – 4μμ

Η ΥΔΡΟΠΑΚ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Guarnitec Group s.r.l στην Ελλάδα

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.