ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Είναι δυνατόν να ακυρωθεί μία παραγγελία χωρίς καμία επιβάρυνση εφόσον δεν έχει ήδη ολοκληρωθεί η αποστολή των προϊόντων. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μέσα στις επόμενες 5 εργάσιμες ώρες του φυσικού καταστήματος από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Όροι επιστροφής

 • Οι αλλαγές/επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου ή της απόδειξης λιανικών συναλλαγών και εφόσον ο πελάτης έχει ενημερώσει προηγουμένως την εταιρεία. Απαιτείται η απόδειξη λιανικών συναλλαγών. Σε περίπτωση που κατά την αγορά ζητήθηκε η έκδοση τιμολογίου απαιτείται από μέρος του πελάτη η έκδοση δελτίου αποστολής για τα επιστραφέντα είδη.
 • Το προϊόν/ντα πρέπει να έχουν αγοραστεί αποκλειστικά από την ΥΔΡΟΠΑΚ.

 

Το παραπάνω ισχύουν για παραγγελίες και προϊόντα που συμμορφώνονται με τους παρακάτω όρους:

 1. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι το είδος φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα (εφόσον αυτό βεβαιωθεί από την εταιρεία).
 2. Στην περίπτωση που παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που ζητήσατε.
 3. Το προϊόν/τα θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, ίδια με αυτή της αρχικής  χωρίς φθορές, λεκέδες ή αλλοιώσεις.
 4. Το προϊόν/ντα πρέπει να επιστρέφεται στην αρχική του συσκευασία ενώ όπου παρέχονται προστατευτικές θήκες θα πρέπει να επιστρέφονται καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος.
 5. Προϊόντα όπως μπουφάν, παπούτσια, φόρμες κλπ. θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, ίδια με αυτή της αρχικής, να μην έχουν φορεθεί, να μην έχουν πλυθεί, να φέρουν όλα τα ταμπελάκια,  χωρίς φθορές, λεκέδες ή αλλοιώσεις.
 6. Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν.
 7. Γάντια , ωτοασπίδες, μάσκες και προστατευτικά γυαλιά εφόσον έχει ανοιχθεί η συσκευασία τους δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά προς επιστροφή, για λόγους υγιεινής.
 8. Προϊόντα σε τρέχων μέτρο που κόπηκαν κατόπιν παραγγελίας του πελάτη δεν επιστρέφονται.
 9. Προϊόντα που έχουν παραγγελθεί ή κατασκευαστεί κατόπιν ζητήσεως του πελάτη δεν επιστρέφονται.
 10. Το προϊόν θα πρέπει να έχει αγοραστεί από το www.hydropac.gr.
 11. Όλες οι αλλαγές γίνονται με βάση την τιμή αγοράς. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις αλλαγής σε χρώμα ή/και μέγεθος στον ίδιο κωδικό προϊόντος. Το ίδιο ισχύει και στις περιπτώσεις που η αγορά γίνεται με την χρήση προωθητικού κουπονιού ή μετά την εφαρμογή έκπτωσης.
 12. Στην περίπτωση επιστροφής περισσότερων από 1 προϊόντα που αφορούν την ίδια παραγγελία θα πρέπει να σταλούν όλα μαζί και ταυτόχρονα.

 

Διαδικασία επιστροφής

 1. Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
  2.  Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφίατου είδους στο info@hydropac.gr ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας και να επιβεβαιώσουμε με την κατασκευάστρια εταιρεία την αποδοχή της επιστροφής.
 2. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
  4.  Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα με την εταιρεία courier που σας έκανε την παράδοση, υπ’ όψιν Τμήματος Επιστροφών, ΥΔΡΟΠΑΚ ΟΕ , Μαραθωνομάχων 52-54 , 10441 Αθήνακαι τα μεταφορικά έξοδα βαραίνουν τον παραλήπτη.

 

*Παρακαλούμε σημειώστε πως τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρησή μας μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

**Η διαδικασία της επιστροφής έχει μέσο χρόνο διάρκειας 7 εργάσιμες ημέρες.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-5154659

Η ΥΔΡΟΠΑΚ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Guarnitec Group s.r.l στην Ελλάδα

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα προϊόντα μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.